Коалиция "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ" представи своите кандидати за кмет на община, кмет на Анево и общински съветници. Кандидатът за кмет на общината Станислав Стоенчев ще бъде и водач на листата на партията. Той каза, че всички са мотивирани и ангажирани с доброто бъдеще на община Сопот. Мотото на кампанията е "Единни за община Сопот".
На второ място в кандидатската листа е д-р Пепа Попова. "Аз съм лекар и разбира се моят основен приоритет ще бъде здравеопазването и запазването на болницата в общината", посочи за KarlovoPress.com Попова. Средната възраст на кандидатите за местния парламент е 41 години.
По време на представянето кандидатът за кмет на Анево Марко Димитров подчерта, че ако получи доверието на хората ще работи,така че селото да се развива по европейски начин.
"Моят основен приоритет ще бъде инфраструктурата. Крайните улици в селото тънат в кал. Анево трябва да се развива", отбеляза Димитров.
Според присъстващите, които бяха дошли да пожелаят успех и победа на предстоящите местни избори, най-големият плюс на кандидатите, издигнати от БСП е тяхната почтеност и компетентност.