"Очи в очи с истината" гостува председателят на ОбС Хисаря Ива Вълчева Тази седмица в "Очи в очи с истината" по Щерев ТВ за първи път гостува представител на местната власт в община Хисаря. С председателя на местния парламент Ива Вълчева ще разговаряме развива ли се курорта като балнеодестинация, има ли нови инвеститори в последните години, какви са проблемите в града и населените места и има ли решение на въпросите с новите детски площадки и кадастралните планове за населените места.
"Очи в очи с истината" ще застанат кандидатите от БСП за кметове на община Сопот и на Анево Станислав Стоенчев и Марко Димитров. От тях ще разберем каква програма на управление да очакваме за следващия мандат и кога ще бъде представена кандидатската листа със съветници.
Със зам.-кмета на община Сопот Николай Новаков ще говорим за това има ли икономическа криза и нов тип индустриални отношения в България и какви са перспективите пред малкия и средния бизнес.
В края на предаването ще ви покажем защо млада двойка от Домлян, сключила наскоро граждански брак, дари парите събрани от букети на 37 годишно момче в Сопот болно от детска церебрална парализа.
Гледайте "Очи в очи с истината" този четвъртък от 18:00 часа само по Щерев ТВ и KarlovoPress.com.