За пореден път кметът на Павел баня Иса Бесоолу спази обещанието, което даде през октомври миналата година, че ще работи активно не само за града, но и за населените места в общината. Вече е факт новоасфалтираният главен път в село Скобелево., съобщиха от пресцентъра на Община Павел баня.

По искане на кмета Бесоолу и с подкрепата на народния представител Халил Летифов ДПС, с Постановление на Министерски съвет от декември 2019 г. са били одобрени 95 000 лева за извършването на ремонтните дейности. Направена е била и реконструкция на основния водопровод по Програма за развитие на селските райони, като стойността на целия проект е 86 000 лева. Подменят се и бордюрите по главната улица в селото.

Да видят на място какво е свършено, в Скобелево пристигнаха кметът на Павел баня Иса Бесоолу и народният представител Халил Летифов, който е и председател на комисията по „Транспорт, информационни технологии и съобщения” в Народното събрание. Те бяха посрещнати от кмета на селото Ахмед Сюли, който изрази своето удовлетворение от помощта и реализирания ремонт.

След Скобелево кметът на Павел баня Иса Бесоолу и депутатът Халил Летифов се отправиха към другото павелбанско село – Асен, където също предстоят ремонтни дейности на пътя, преминаващ през населеното място. Със средства от общинския бюджет там ще започне асфалтирането на главния път през Асен до Горно Сахране.